Lese Bøker Norsk Engelsk Ordbok B001G826PM

LASTE NED Norsk Engelsk Ordbok lett


Apple Enheter
Android Enheter
Lesere
Datamaskin



Paperback : 388 pages

ISBN-10 : 5959091852

Customer Review :

$5.00 FREE

Laste ned bøker Norsk Engelsk Ordbok [ipad]
Laste ned bøker Norsk Engelsk Ordbok [kindle]
Laste ned bøker Norsk Engelsk Ordbok [nettbrett]
Laste ned bøker Norsk Engelsk Ordbok [mobil]


Norsk-engelsk ordbok Engelsk er verdens viktigste språk - og grensen mellom norsk og engelsk blir stadig mer flytende. Det forventes i dag at vi nordmenn behersker engelsk - både i jobbsammenheng, i utdanning, på reise og for å følge nye mediekanaler.

Googles kostnadsfrie oversettelsestjeneste oversetter ord, setninger og nettsider umiddelbart mellom engelsk og over 100 andre språk.

om Engelsk. Engelsk er en vestgermanske språk som oppsto i den anglo-saksiske riket i England og deretter spredte seg til det som skulle bli Sør-Øst Skottland.

TriTrans. Ei interaktiv ordbok. Oversett mellom engelsk, norsk og spansk.

Engelsk-norsk ordbok. Vår engelsk-norske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. Bruk ordboken til å oversette fra Norsk til Engelsk eller fra Engelsk til Norsk.

: bibel ordbok, dialekt ordbok, fremmed ordbok, norsk-engelsk ordbok, rettskrivnings ordbok, synonym ordbok, teknisk ordbok bibel ordbok, dialekt ordbok, fremmed ordbok, norsk-engelsk ordbok, rettskrivnings ordbok, synonym ordbok, teknisk ordbok alfabetisk ordnet samling av ord fra ett eller flere språk, oftest med forklaring av deres betydning på samme språk eller på et annet, dessuten ...

: norsk-norsk ordbok ordbok som har både oppslagsord og ordforklaringar på norsk norsk-norsk ordbok ordbok som har både oppslagsord og ordforklaringar på norsk norsknorsk norsk | norsk a2

Norsk bokmål - engelsk ordbok online på Glosbe. Bla 133 748 setninger og 6 758 202 oversettelsesminner. For gratis.